Bojtos Tünde

 

Mindennapjainkban gyakran kerülhetünk nehéz, sőt kiszolgáltatott helyzetbe. Sokszor érezzük, hogy megoldatlan és megoszthatatlannak tűnő problémáinkról jó lenne valakivel konzultálni, fontos döntéseink meghozatala előtt segítség lenne, ha a lehetőségeket átbeszélhetnénk valakivel. A halmozódó problémáink okozta belső feszültségek akár testi tünetekhez vezethetnek.

Bojtos Tündének hívnak és pszichológusként tudom, hogy mindig vannak mozgósítható lelki erőforrásaink, amelyek egy építő, bizalomteli kapcsolatban kibontakoztathatóak, mindig van lehetőség egy szorongásoktól mentes, kiegyensúlyozottabb életminőség elérésére.

1989-ben végeztem a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen, majd 2016-ban megszereztem az ELTE Tanácsadó Szakpszichológus diplomát, krízis szakirányon. Az évek során sok területen szereztem tapasztalatot, dolgoztam gyermekekkel, serdülőkkel, fiatal felnőttekkel és az idősebb korosztállyal is.

Várom szeretettel, ha úgy érzi, elakadt egy probléma megoldásában, ha jól esne, hogy valaki figyelemmel kövesse és segítse az életét újra saját kézbe venni. Egyéni tanácsadást, család- és párterápiát vállalok, továbbá önismeret, konfliktuskezelés, kiégés, együttműködés, motiváció, és stresszkezelés problémakörében tudok segítséget nyújtani.

Nagyon fontos számomra, hogy az elemzés, címkézés, diagnózisalkotás helyett megértsem és átérezzem a velem szemben ülő ember élethelyzetét. A közös munka során együtt gondolkodunk, biztonságos, empatikus, elfogadó légkörben elkísérem egy darabig az úton.

Időpontot kérni a td.bojtos@gmail.com e-mail címen vagy a (30)6623849-es telefonszámon lehet.