Gurdon Katalin

Eredeti végzettségem szerint klinikai szakpszichológus vagyok.

Később csatlakoztam a humanisztikus és transzperszonális pszichológiai kezdeményezésekhez, így módom volt sok szakember tréningjén részt venni, itthon és külföldön is. Szakmai praxisomban ötvözöm a pszichológiai módszereket a meditációs, spirituális tapasztalataimmal. Ezt a gyümölcsöző kapcsolatot leginkább a családállítás módszerében fedeztem fel, amit Peter Orban tréningjén sajátítottam el.

Szakmai életutam során, a 3 gyerekem felnevelése mellett, a család, az emberi kapcsolatok, a gyerekekkel való megértő foglalkozás játszotta a főszerepet. Pár évig közel voltam a születés csodájához, mint dúla is. Mivel a harmadik gyermekem császármetszéssel jött világra, személyes élménnyel is részt tudtam venni a császármetszés élményfeldolgozó csoportok vezetésében. A 90-es években egy alapítványnál örökbefogadó párokkal is foglalkoztam.

A 2000-es években tevékenységemet kiterjesztettem a fizikai jóllétre is, ami meggyőződésem szerint szoros összefüggésben van a lelki egészségünkkel, és quantum biofeedback kezelésekkel is elkezdtem foglalkozni, majd a kezdők tanításában is részt vettem. Hét évig egy sérültekkel dolgozó alapítványnál intézményvezető voltam.

Nőként, anyaként élve fontos számomra a női szerepek, női minőségek minél szélesebb spektrumú megismerése, a nők egymással való kapcsolatának megerősítése és a nők közös tudattalanjában lévő fájdalmak feloldása.

Szeretek rajzolni, festeni, varrni, kézimunkázni, kertészkedni, kirándulni, állatokkal foglalkozni, a természet a legerősebb feltöltő erő számomra. 2019-ben nagymama lettem, így ezt a csodás és kihívásokkal teli állapotot is megértőbben tudom kezelni.

Képzettségek: Relaxációs technikák, Biofeedback, Narayani és Bach terápia, Ericksoni hipnózis, Tranzakció analízis, Csoportterápiák, Gordon instructor, Holotrópikus légzés, Családállítás.

A legmélyebb szinten mind egyek vagyunk!

Az Átjáró Mentálhigiénés Irodában péntekenként fogadok klienseket, előzetes bejelentkezés alapján.

www.gurdonka.wordpress.com

0631/780-6559

gurdonka@gmail.com