Lőrinc Attila

Lőrinc Attila

Család- és rendszerterapeuta, szociálpedagógus-biológia tanár, szociálpolitikus

Csodát nem, de azt ígérem, hogy együttérzéssel megnézzük a helyzetét/helyzetüket és az újrarendezés lehetőségeit.

A diploma megszerzése után két évet gyermekotthonban dolgoztam, majd 19 évet családgondozóként a váci gyermekjóléti szolgálatnál.

Jelenleg a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnál, a veszélyeztetettséget jelző rendszer segítését biztosító 0-24 órában működtetett országos hatáskörű telefonos szolgáltatásban dolgozom.

A családterápiás tanulmányaimat 2007-től az Magyar Családterápiás Egyesületben kezdtem el. Az alapképzést Dr. Barát Katalin pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző családterapeutánál végeztem.

Dr Tarján Emőke és Iszlai Zoltán által vezetett képzés során szereztem meg a család-rendszer terapeuta oklevelet.

2009-től pedagógusoknak szociális területen dolgozóknak tartok elsősorban esetmegbeszélő, konfliktuskezelő csoportokat.

A Területi Összefogással a Megelőzésért Alapítvány Alacsonyküszöbű Szenvedélybeteg ellátásában szociális segítőként egyéni és csoportos tanácsadást, család és párterápiás szolgáltatást nyújtok, elsősorban szerhasználatban érintett családoknak.

Segítő Pont nonprofit kft. keretében az „elterelés”, megelőző felvilágosító szakmai munkájában csoportokat vezetek 2012-től. (Kis mennyiségű kábítószer birtoklása okán indult büntetőeljárás felfüggesztése során nyújtott 12 alkalmas egyéni és csoportos konzultáció, a szociális készségek, és az önismeret fejlesztésével; az ártalomcsökkentés, vagy az absztinencia elérésének céljából.)

Páros vezetéssel tartunk pár- és családterápiát Vácon és Budapesten Klinger Mária pszichológussal.

Elismerem és tisztelem azokat, akik felkeresnek, mert azt gondolom, hogy ők egy fontos lépést tesznek. Közösen, vagy egyénileg felvállalják, hogy a legbelsőbb dolgaikról egy idegen emberrel beszélgessenek, segítséget kérjenek. Ez egy érett, megfontolt lépést jelent. Ha már idáig eljutottak, ez azt jelenti, hogy megfontoltan viszonyulnak a döntésükhöz.

Bejelentkezés, időpontkérés a 06-70-632-0445 telefonszámon.